great

Nutrition coach

Haal het optimale uit je voeding

Daar waar veel mensen tegenwoordig door de bomen het bos niet meer zien, maakt great samen met onze voedingsdeskundige Benjamin de Wit  gezond eten weer makkelijk en bereikbaar.

Tussen alle ‘superfoods’, goeroes en diëten loopt het aantal mensen met gezondheidsklachten en overgewicht nog steeds op.

Kortom: men raakt ondergesneeuwd door alle tegenstrijdige en overvloedige informatie en een scheve relatie met voeding is hiervan het resultaat. Daarrnaast zijn het vaak algemene protocollen die bijna nooit van toepassing zijn op het individu. Wij kijken naar uw mogelijkheden en voorkeuren om specifiek voor u een programma samen te stellen dat ten eerste haalbaar is en u ten tweede echt ondersteunt om uw doelen te behalen.

Bij great werken we onder het mom: “wat werkt voor jou!” Feit is dat ieder lichaam andere behoeften heeft en op een verschillende wijze met voedingsstoffen omgaat. Speciaal voor u stellen we een uitgebalanceerd voedingsprogramma samen met een juiste verhouding macronutriënten (koolhydraat, eiwit, vet) en micronutriënten (vitaminen, mineralen). Op deze wijze werken we niet alleen aan uw fysieke doelen, maar ook gelijk aan de verbetering van uw algehele gezondheid. Daarnaast wordt u gecoacht bij de implementatie van het programma in uw eigen levensritme. Daarnaast zorgen we voor ‘fine-tuning’ bij het afstemmen van uw voeding op persoonlijke doelen als afvallen, weerstand verhogen, spiermassa bouwen, revalideren, betere darmflora, energieker voelen etc..
 
Voeding en sport
Naast het gezondheidsaspect van voeding is het verband tussen voeding en sport erg belangrijk. Voeding zorgt niet alleen voor betere prestaties tijdens de training maar ook de beoogde doelen waarvoor men sport kunnen door middel van betere en specifieke voeding sneller en efficiënter worden bereikt. Denk alleen al aan het voordeel van beter herstel na een training door een aantal simpele aanpassingen. In sommige gevallen geldt 1+1=3 en bij voeding en training is dit absoluut het geval. Laat dus ook voor u zelf een protocol samenstellen om onder andere uw pré- en post workout voeding af te stellen en uw doelen weer een stap dichterbij te brengen!
 
Wilt u uw voeding afstemmen om uw gezondheid te verbeteren en uw trainingsdoelen te behalen?
Maak snel een afspraak met Dewithealth bij great. Wij staan voor u klaar!”
Nutrition coach