great

GREAT RESULTS!!

woensdag 12 jul 2017 Sam Fokkens
GREAT RESULTS!!

Wat zijn je ervaringen?

Wat ik zelf fijn vindt is dat je in groepsverband traint. Dat is een super goede stok achter de deur! Bij mij staan de trainingen vast in de familie agenda, iedereen weet dat ik op drie vaste momenten in de week niet thuis ben.  

Het programma zelf vind ik heel goed opgebouwd, iedereen is positief en stimuleert mij om door te gaan. Ik verbaasde me ook hoe divers alle deelnemers zijn! Jong, oud, sportief of onervaren. 

Ik log dus elke dag alles wat ik eet in mijn telefoon dit vind ik heel fijn, hierop krijg ik veel persoonlijke feedback weer op van mijn coach en trainer. 

 

Wat waren jouw verwachtingen en persoonlijke doelen?

Ik had na de geboorte van mijn eerste dochter, inmiddels 11 jaar geleden, eigenlijk nooit meer echt fanatiek gesport op een paar yoga lesjes na. Mijn streef doel was echt strakker worden en zeker een kilootje of 5 eraf. 

 

Nu de facts, we zitten in week 6. Jij hebt je streefdoel al bereikt, hoe voelt dat?! 

Mega gaaf! Vandaag vond de 4e meting plaats en ik zit op 66,3 kilo. Ik ben dus al meer dan 5 kilo kwijt en still counting!  Ik voel me super fit.  Mijn vetpercentage was eerst hoger dan mijn spiermassa, en dit is nu andersom. Ik had echt nooit verwacht dat ik zulke resultaten zou bereiken! 

 

Heb je tips voor mensen die ook mee willen doen aan het programma? 

Ja zeker! Zorg dat je tijd hebt en maakt voor de trainingen. En dat je leven eromheen in balans is. Zo kun je de 8 weken focussen op het programma. Ook heeft de foodapp mij enorm geholpen. Ik voer alles in wat je eet en drinkt. Ook die gin tonics en glazen wijn! Dat geeft mij echt focus en kennis! 

 

Wil jij ook zulke resultaten behalen? Het volgende programma begint 31 Augustus!

Schrijf je nu in door hier te klikken! 

 

 

 

Tags: