great

great business

Wij begrijpen als geen ander het belang van mentaal en fysiek gezond personeel aangezien zij het visitekaartje en de basis van uw bedrijf zijn. Daarbij is het gevoel van eenheid onder werknemers en het bouwen aan deze teamgeest van een net zo groot belang. Wanneer het team uitdagingen samen leert overwinnen zal dit ook op de werkvloer zorgen voor een unieke mentaliteit waarbij het grote doel voorop staat en er gezamenlijk wordt gewerkt aan een oplossing. Wij streven er naar om kracht, verbondenheid en plezier onderdeel van uw bedrijfscultuur te maken, waarbij productiviteit toeneemt en ziekteverzuim wordt teruggedrongen.

Bedrijfsfitness

werken aan vitaliteit en teamspirit

Bedrijfsfitness met flinke korting
Bestaat uw organisatie 5 of meer medewerkers? Onze greatbusiness lidmaatschappen bieden voordelige tarieven om samen met uw collega's te sporten!
 
Bij great kunnen uw medewerkers ook individueel fiscaal aantrekkelijk sporten. Via het Nationaal Gezondheidsplan of het Nationaal Bedrijfsfitness Plan bespaart u tot wel 50% op abonnementskosten.
 
Meer informatie?
We vertellen u graag over de fiscale voordelen, de effecten van het vitaliteitsprogramma en alle andere mogelijkheden die wij bieden. Neem contact met ons op via 020-7630655 of mail naar info@greatclub.nl.

great at work

Met een greatbusiness lidmaatschap bieden wij uw organisatie de mogelijkheid om op locatie naar keuze te trainen. Tijdens onze groepslessen op locatie staat het bouwen van een sterke teamgeest, het vergroten van de motivatie en energie en het verbeteren van de fysieke en mentale kracht centraal.
 

Bootcamp
In deze les ervaar je een combinatie van hardlopen, interval en circuittraining in de frisse buitenlucht. Alle mogelijke attributen en faciliteiten in het terrein worden gebruikt. Uw medewerkers worden uitgedaagd er als groep voor te gaan waarbij een stukje spel en competitie zorgt voor een sterkere verbondenheid in uw team.

Running
Tijdens een looptraining vergroten we het uithoudingsvermogen, de fysieke en de mentale kracht. Trainen voor een gezamenlijk doel zoals bijvoorbeeld een dam-tot-dam loop, behoort tot de mogelijkheden.

Kickboxing
Dit is een zeer gevarieerde manier van trainen, waarbij meerdere energiesystemen aan bod komen. Verschillende trap en stoot technieken worden aangeleerd wat zorgt voor een uitdagende training. Deze workout is een combinatie van zowel conditie- als techniektraining. Verder wordt er gewerkt met allerlei attributen zoals; sandbags en trapkussens. Deze les is voor elk niveau uitdagend.

Yoga
greatyoga biedt diverse soorten yoga aan door ervaren yoga instructeurs, in een rustgevende en sfeervolle omgeving waarin uw werknemers een optimale balans tussen lichaam en geest kunnen ervaren. Het leren te ontspannen en de bewustwording van lichaam en ademhaling staan centraal, terwijl het lichaam soepel wordt en stress wordt verminderd. Steeds vaker wordt yoga binnen bedrijven toegepast met name door het brengen van een stukje plezier en positieve energie, waardoor personeel productiever wordt en dit verzuim terugdringt.
 
Wij bieden ook yoga aan op uw locatie, waarbij dit eigenlijk overal mogelijk is, zoals bijvoorbeeld in een vergaderzaal zonder dat hier extra investeringen voor hoeven te worden gemaakt. Alle benodigdheden als matjes e.d. wordt verzorgd door great.

great in 8

Tijdens het great in 8 programma gaan wij er samen tegenaan om jou dat fitte en strakke lichaam te laten krijgen! Wij bieden jou en je collega's hulp om af te vallen, aan te komen of juist fitter te worden? Gezamenlijk ontvang je 8 weken lang intensieve coaching en training om jullie doelen te bereiken!  Ga je de uitdaging aan?

Inhoud Programma: 

  • 3x per week small group training (HIIT, krachttraining, cardio en yoga).
  • 24/7 persoonlijke coaching op het gebied van voeding en training.
  • Toegang tot onze great clubapp met trainings- en voedingslog.
  • Compleet voedingsplan.
  • Tweewekelijkse meet- en coachingsmoment (kg- en middelomtrek).
  • Onbeperkt gebruik van alle faciliteiten.

Nutritional coaching

U kunt uw medewerkers ondersteuning bieden bij het aanleren van een gezonde(re) levensstijl, door onze nutrition coach in te schakelen. Wij bieden een bedrijfsprogramma dat voedingschecks, persoonlijke adviezen en workshops omvat op het gebied van voeding. Zo zorgt u als werkgever voor een duurzame gezondheid voor uw medewerkers.

Het programma wordt niet alleen preventief maar ook curatief toegepast. Door middel van onze app kunnen wij zelfs een 24/7 service aan uw personeel aanbieden. Via de app ontvangt de deelnemer dagelijks een persoonlijk voedingsadvies en kan er tevens gecommuniceerd worden via dit zelfde medium.