great

great food for great results!

Daar waar veel mensen tegenwoordig door de bomen het bos niet meer zien, maakt great samen met onze voedingsdeskundige Benjamin de Wit gezond eten weer makkelijk en bereikbaar. Tussen alle ‘superfoods’, goeroes en diëten loopt het aantal mensen met gezondheidsklachten en overgewicht nog steeds op. Kortom: men raakt ondergesneeuwd door alle tegenstrijdige en overvloedige informatie en een scheve relatie met voeding is hiervan het resultaat. Daarrnaast zijn het vaak algemene protocollen die bijna nooit van toepassing zijn op het individu. Wij kijken naar uw mogelijkheden en voorkeuren om specifiek voor u een programma samen te stellen dat ten eerste haalbaar is en u ten tweede echt ondersteunt om uw doelen te behalen.

Nutrition coach

Haal het optimale uit je voeding

Daar waar veel mensen tegenwoordig door de bomen het bos niet meer zien, maakt great samen met onze voedingsdeskundige Benjamin de Wit  gezond eten weer makkelijk en bereikbaar.

Tussen alle ‘superfoods’, goeroes en diëten loopt het aantal mensen met gezondheidsklachten en overgewicht nog steeds op.

Kortom: men raakt ondergesneeuwd door alle tegenstrijdige en overvloedige informatie en een scheve relatie met voeding is hiervan het resultaat. Daarrnaast zijn het vaak algemene protocollen die bijna nooit van toepassing zijn op het individu. Wij kijken naar uw mogelijkheden en voorkeuren om specifiek voor u een programma samen te stellen dat ten eerste haalbaar is en u ten tweede echt ondersteunt om uw doelen te behalen.

lees verder over Nutrition coach
Nutrition coach

Voedingssupplementen

Bij great beschikken we over een uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen die kunnen helpen bij het behalen van uw doelstelling.

Deze supplementen zijn speciaal ontwikkeld voor de sportwereld (o.a. NOC*NSF, Wageningen University, HAN, HvA, VSN, sporters, sportbonden, sportcoaches, sportartsen, sportfysiotherapeuten, sportdiëtisten en de Nederlandse dopingautoriteit). Deze kwalitatief hoogwaardige en veilige voedingssupplementen worden in Nederland ontwikkeld.

Vraag naar de mogelijkheden bij de receptie of uw trainer.

Voedingssupplementen