great

Voor een gezondere levenstijl

Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is het uitgangspunt van onze aanpak. De balans tussen deze twee is erg belangrijk, daarom hebben we op beide vlakken een groot aantal specialisten in huis. Om optimaal voorbereid te starten, doen we graag een medische check en stemmen je trainingsschema af op je persoonlijke doelen. Mental coaches, personal trainers en nutrition coaches stimuleren je en zorgen ervoor dat je lekkerder in je vel zit. Loop je onverhoopt een blessure op, dan kun je meteen met onze fysiotherapeut aan de slag. Zo vind je snel een gezond evenwicht in je leven.

Manuele fysiotherapie

plexus fysiotherapie

Fysiotherapie
Verantwoord bewegen kan bij great voor iedereen. Dus ook wanneer u een blessure heeft bent u bij great aan het juiste adres. Wij hebben zeer professionele fysiotherapeuten in huis die nauw samenwerken met ons personeel. Zo krijgt u de zorg en begeleiding die u nodig heeft. Graag stellen we SW plexus kort aan u voor.

Sw Plexus
SW plexus fysiotherapie biedt verschillende behandelmogelijkheden om al u klachten aan het lichaam te genezen. Door passend advies te geven zorgt Plexus dat u sterk en gezond blijft. Naast reguliere fysiotherapie is de praktijk gespecialiseerd in: manuele therapie, revalidatie, preventie van lichamelijke klachten en re-integratietrajecten

Verwijzing nodig?
Voor een fysiotherapeutische behandeling/consult heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts.

Heeft u vragen of advies nodig?
Maar een afspraak via onze receptie door te bellen of mailen naar onderstaand adres of loop binnen op de club.

020-7630655 | info@greatclub.nl

Manuele fysiotherapie

Nutritioncoach

Voeding & sport

Naast het gezondheidsaspect van voeding is het verband tussen voeding en sport erg belangrijk. Voeding zorgt niet alleen voor betere prestaties tijdens de training maar ook de beoogde doelen waarvoor men sport kunnen door middel van betere en specifieke voeding sneller en efficiënter worden bereikt. Denk alleen al aan het voordeel van beter herstel na een training door een aantal simpele aanpassingen. In sommige gevallen geldt 1+1=3 en bij voeding en training is dit absoluut het geval. Laat dus ook voor u zelf een protocol samenstellen om onder andere uw pré- en post workout voeding af te stellen en uw doelen weer een stap dichterbij te brengen!

Online coaching

een stok achter de deur

Naast de persoonlijke begeleiding die je bij great krijgt, bieden wij jou nu de mogelijkheid om nog sneller resultaten te behalen met deze nieuwe online coaching app! Onze trainers coachen jou 24/7 met een persoonlijk voedingsschema en trainingsprogramma! Online log je makkelijk jouw activiteiten en voeding. Zo heb je real time inzicht in jouw voortgang!

► Voeg hier online coaching toe aan jouw abonnement!

Online coaching

Mental coaching

greatmind

Hoe zit het met jouw mentale fitheid ? Weet jij wanneer je aan je tax zit of kom je daar altijd te laat achter? Weet jij hoe je die bergen werk kunt verzetten zonder in de stress te raken? Weet jij waar je energie van krijgt? Wat is jou uitlaatklep als het allemaal even tegenzit? 

De omstandigheden hebben we niet altijd onder controle, maar de manier waarop we daarmee omgaan wel. Sporten is niet de enige manier om spanningen kwijt te raken, maar een fit lichaam hangt onherroepelijk samen met onze mentale fitheid.  Een gezonde geest staat centraal bij een gezond bestaan, maar is vaak ondergeschikt in de fitnesswereld. Niet bij ons.

Mentale fitheid is ook te trainen.

Onze manier van werken kenmerkt zich door een doelgerichte en concrete aanpak. Oplossingsgericht en stimulerend. Graag helpen wij jou om mentaal het maximale uit jezelf te halen en een balans te vinden die past bij jou. 

Nieuwsgierig geworden hoe we jouw mind GREAT kunnen maken? Plan vrijblijvend een afspraak in.

Mental coaching