great

Sports

Kom eens kijken in onze moderne fitness- en sportzaal. Met de beste apparatuur van Technogym en climate control zorgen we voor een comfortabele workout. We hebben aparte ruimtes voor cardio, krachtraining en vrije training. Ga zelfstandig aan de slag of met een van onze personal trainers. Doe mee met de indoor HIIT workouts, sluit je aan bij de outdoor bootcamp of boxing classes.

Sport Area’s

Wij hebben 4 verschillende training ruimtes. 

  • Cardio area
  • Strength and weight area
  • Free training area
  • Boxing area


De cardio area is ingericht met de nieuwste Cardio apparatuur van Technogym. De apparatuur bestaat uit loopbanden, crosstrainers, vario’s, fietsen en waterrowers. De vrije trainings area geeft alle vrijheid voor kracht oefeningen en personal training. De boxing area wordt gebruikt voor het krijgen van personal training of duo training.

strenght and weight area
free training area
strenght and weight area
free training area
free training area
boxing area

Persoonlijke begeleiding

een plan dat bij je past

Voordat je bij great aan de slag gaat krijg je eerst een uitgebreide check en voer je een persoonlijk gesprek met een van onzefitness-instructeurs. Op basis van deze informatie maak je samen een plan van aanpak, waarbij we rekening houden met je wensen, niveau én agenda. Één keer per maand neemt onze intructeurs jouw voortgang uitgebreid met je door. Daarbij krijg jij de beste tips om nog meer uit jezelf te halen.

Hoe je ook traint, met wie of waar; onze instructeurs, specialisten en personal trainers geven je de aandacht die je verdient. Tijdens het sporten worden al je activiteiten opgeslagen in de cloud dankzij onze innovatieve Technogym Artis® line. Via je smartphone of de fitness-apparaten heb je daardoor altijd en overal inzicht in je trainingsschema’s en zie je meteen hoe je ervoor staat.

► Schrijf je nu in voor een gratis proefweek!

Online coaching

een stok achter de deur

Naast de persoonlijke begeleiding die je bij great krijgt, bieden wij jou nu de mogelijkheid om nog sneller resultaten te behalen met deze nieuwe online coaching app! Onze trainers coachen jou 24/7 met een persoonlijk voedingsschema en trainingsprogramma! Online log je makkelijk jouw activiteiten en voeding. Zo heb je real time inzicht in jouw voortgang!
 

► Voeg hier online coaching toe aan jouw abonnement!

Online coaching

Personal Training

Een deskundige die voor je klaar staat

Heb je een extra stimulans nodig om fanatiek te blijven sporten of wil je graag extra aandacht tijdens je workout, schakel dan een personal trainer in. Bij great werken alleen hoogopgeleide professionals met meerdere jaren ervaring. Trainers met een positieve instelling, met wie je een goed gesprek kunt voeren en die ervoor zorgen dat je je werkelijk great voelt!

Tijdens de 1-op-1 sessies krijg je 100% aandacht. Je trainer moedigt je aan, laat je je sportieve grenzen verleggen en werkt met jou richting je doelen. De speciale trainingsruimte is volledig ingericht om jullie allebei op het hoogste niveau te laten presteren. Een maximaal resultaat in minimale tijd!

great-amsterdam personal toch
Personal Training

HIIT / Yoga / Pilates

Samen naar een beter resultaat

Sport je graag in teamverband? Kies dan voor een van onze groepstrainingen. Hier ontmoet je leuke nieuwe mensen, werk je samen aan je sportieve doelen en moedig je elkaar aan om grenzen te verleggen. Voor je het weet zit het uurtje er weer op! We hebben groepstrainingen op elk niveau. Van yoga tot pilates & HIIT-circuittraining: onze trainers zorgen voor een gevarieerd programma en een geweldige sfeer.

► Zie hier ons groepslesrooster! 

HIIT / Yoga / Pilates

Boxing / Running / Bootcamp

Samen naar een beter resultaat

Samen trainen. Wel zo gezellig. Met een uitgebreid aanbod zorgen wij dat de training interessant en leuk blijft. Sport je graag in teamverband, kies dan voor een groepstraining. Hier ontmoet je leuke nieuwe mensen, werk je samen aan je sportieve doelen en moedig je elkaar aan om grenzen te verleggen. Voor je het weet zit het uurtje er weer op! We hebben groepstrainingen op elk niveau. Van bootcamp tot boxing: onze gediplomeerde trainers zorgen voor een gevarieerd programma en een geweldige sfeer.

► Zie hier ons groepslesrooster! 

Bootcamp 

  • Maandag | 18:30

Running

  • Donderdag | 18:30

Outdoor Boxing

  • Woensdag | 19:00
  • Zondag | 12:00
Boxing / Running / Bootcamp

Technogym MyCloud

Alleen het beste is goed genoeg

Alleen de beste trainingsapparatuur is goed genoeg voor onze leden. De Artis® line van Technogym bedien je eenvoudig, ziet er fantastisch uit en is bovendien aangesloten op MyCloud. De apparaten houden al je trainingsarbeid automatisch bij en slaan de resultaten online op. Via je smartphone, tablet of laptop bekijk je 24/7 je trainingsschema en voortgang.

Technogym MyCloud
Technogym MyCloud