great

Tim Theeuwsen | Founder

Bij het Korps Mariniers heb ik als geen ander mijn fysieke en mentale grenzen leren kennen en verlegd.
Met deze kennis en vaardigheden die mij in die 8 jaar hebben gevormd, zocht ik daarna een andere uitdaging.
Deze vond ik in de studie bedrijfskunde en diverse gespecialiseerde sportopleidingen binnen health & fitness industrie.

Ik kwam in die periode al snel tot de conclusie dat er voor een gezonde levenstijl meer nodig is dan alleen regelmatig sporten. Er spelen ook andere factoren een rol bij het hedendaagse drukke leven zoals: minder tijd om gezond te eten, een veeleisende baan, opvoeding van kinderen, een tekort aan lichaamsbeweging, en daarnaast een druk sociaal leven.

Dit harde werken en goed ontspannen, een mentaliteit die bij het korps hoog in het vaandel staat, bracht Pieter en mij ook op het idee om onze kennis en vaardigheden te bundelen en dit te verwerken naar een nieuwe bedrijfsstrategie binnen de personal training & fitness industrie.

Daar wordt bij great rekening mee gehouden en mede op basis daarvan een persoonlijk plan gemaakt. Een plan dat meer is dan de som der delen, zodat alle facetten elkaar versterken en je daardoor maximaal resultaat kan behalen. Allemaal in het teken van een gezonde levensstijl en om het volste uit je leven te halen. 

Ieder mens moet op een andere manier behandeld worden. Zowel fysiek, sociaal en mentaal;

Sociaal; ieder mens voelt zich op een andere manier op haar gemak.
Fysiek; want geen lichaam is hetzelfde.
Mentaal; ieder persoon heeft de lat op een andere hoogte liggen.

Ik informeer je graag naar de mogelijkheden bij ons, om u zodoende zoveel mogelijk te kunnen helpen bij het halen van uw doelstellingen.