great

Voor een ontspannen lichaam

In ons uitgebreide wellness centrum kom je helemaal tot rust. Zie het als je eigen kleine boeddhistische tempel, waar je de dagelijkse stress vergeet en als herboren uitkomt. Je spieren herstellen snel in de infraroodkamer, de stoomkamer houdt je huid vitaal en in de Finse sauna kun je optimaal ontspannen. Heb je een drukke periode of een zware training achter de rug? Verwen jezelf dan met een bezoek aan onze wellness of een van de heelijke massages.

Great Dressing rooms

Wij zijn niet voor de standaard voetbalkleedkamer inrichting gegaan. Onze kleedruimtes zijn uitgerust met regendouches, gratis handdoeken en electronische kluisjes. Ook hebben wij verschillende heerlijke shampoo's en bodylotions die jij gratis kan gebruiken.

Great Dressing rooms

Finse Sauna

Totaal ontspannen op zijn Fins. Ons droog hetelucht bad is ideaal om tot rust te komen. 

Finse Sauna

Infrarood sauna

De warmte van infrarood is bewezen goed voor spieren en gewrichten. De Infrarood sauna van Great heeft krachtige Philips kortegolf infraroodlampen wat een gezonde werking heeft op het lichaam. Alleen al daarom maakt een infraroodcabine de wellness faciliteit compleet voor onze gasten. 

Infrarood sauna

Stoombad

Dankzij de combinatie van een temperatuur ergens tussen de 40 en 50 graden ºC en een luchtvochtigheid van 98% zweet de huid ‘schoon’. De porien gaan open, waardoor het vuil eruit kan. Uiteindelijke resultaat? Een zachte en soepele huid. 

Stoombad

Afkoelruimte

Afkoelen kan in onze koude douche door middel van meerdere hydrojets in de wand die een verfrissende nevel verspreiden.

Daarna kom je heerlijk tot rust in onze relax ruimte. Ontspan op een van onze lounge stoelen! 

De afkoelruimte
Afkoelruimte